Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó
Közönség-utánpótlás
2016.05.30.

Május első péntekén a Pannon Filharmonikus Zenekar próbatermében, Pécsett került sor hazánkban az első zenekari edukációs konferenciára a Magyar Szimfonikus Zenekarok Szövetségének rendezésében.

2014.06.20.

A közoktatás, a zeneoktatás és a hangversenyélet diszfunkciói vezettek oda, hogy ma a társadalmi és gazdasági életben meghatározó szerepet betöltő fiatal- és középgeneráció életében egyáltalán nincs jelen a zene.

2012.06.25.

Tizenöt évvel ezelőtt Záborszky Kálmán úgy gondolta, szükség lenne egy olyan sorozatra, amely megszeretteti a gyerekekkel a muzsikát, és felkészíti őket arra, hogy majd a „felnőtt koncertek” látogatói legyenek. Szerkesztőnek és műsorvezetőnek Solymos Tari Emőkét nyerte meg.

2011.10.12.

Vajon mindenki tudja, hogy a jövő klasszikus zenét hallgató közönségének játékos oktatását nem lehet elég korán elkezdeni?
Programot kell kínálni a gyerekeknek, de körültekintéssel kell megválasztani, hogy milyent. A piac sok mindent kínál, de nem
könnyű ezek közül kiválasztani a valóban megfelelőt.

2008.01.20.

A zenekarok jövője a közönség jövőjétől függ. Ennek megfelelően a zenekarok mindennapjaiban a professzionális marketing egyre több szerephez jut, hogy ezáltal a holnap publikumát, azaz a koncertek iránti jövőbeni igényt biztosítsa. Egy új tanulmány, a marketing-tudomány egy viszonylag fiatal ágazatának, — a vásárlói magatartás-kutatás — szempontjából vizsgálta a témát.

2007.03.10.

Közönségutánpótlás a Stuttgárti Rádiózenekarnál

2006.09.29.

Az egyik legfontosabb szempontnak azt tartom, hogy a gyerekeket szeretni és tisztelni kell. Szolgálni mindazzal, amit csinálunk.

2005.11.24.

A nagy-britanniai, USA-beli, de még az ausztráliai és újzélandi zenekarok közül is számos rendelkezik nevelési részleggel, ún. "Education Department"-tel. Az általános marketing stratégia részeként működő egység, amit a társadalmi és zenei igény hozott létre, főleg a gyerekekkel és az ifjúsággal foglalkozik, de tevékenysége kihatással van a zenekar teljes környezetére.


Eseménynaptár

<< Előző év / hónap
Köv. év / hónap >>
Mai dátum
Események
Közeli események: